Torikirppisinfo

Kirppismyyntiaika: klo 11 - 16. (paikkojen näyttö klo 10.00 alkaen).

Odotettavissa on lähes samanlainen yleisö- ja myyjäryntäys kuin edellisinä vuosina Joensuun torilla, joten tulossa on mukavia kirpputoritapahtumia.

Tähän mennessä useiden kesien aikana järjestetyillä Torikirppistapahtumilla on ollut tuhansia kävijöitä/kerta. Torikirppispaikan hintaan sisältyy kansainväliseen tapaan ainoastaan toripohja, jolloin pöydät, vaatetelineet, pressut yms myyntivarusteet on jokaisen myyjän tuotava itse mukanaan.

Edullisimmin ja varmimmin myyntipaikan saa varaamalla sen ennakkoon. Se tapahtuu seuraavasti: VARAA paikkasi joko netistä (näiltä sivuilta) tai tekstiviestillä numeroon: 041 4716482. Sen jälkeen VARATTU paikka on maksettava viimeistään torikirppissunnuntaita edeltävänä TORSTAINA pankkiin tilille: FI5957700520216182, (Maksun saajaksi voi merkitä ETkirppis, laita maksajaksi/lisätietoihin paikan varaajan nimi). Kaiken varalta kannattaa ottaa myös kuitti mukaan, jolloin varauksesi on varmistettu "vuoren varmasti".

Jos paikkoja on vapaana, voit ostaa myyntipaikkasi myös suoraan paikan päältä. Paikalle ei voi tulla minne tahansa myymään, vaan ainoastaan järjestäjien osoittamille, varatuille paikoille.

Kirppispaikkojen hinnat kesällä 2018:

Ennakkoon varattuna ja maksettuna (viimeistään edeltävänä torstaina):

2x2 m = 10 euroa, 2x4 m = 16 euroa, 4x4 m, 24 euroa.

Paikan päällä ostettuna:

2x2 m = 15 euroa, 2x4 m = 19 euroa, 4x4 m = 30 euroa.

Internetvarauksen oheen voi esittää yleislaatuisia toiveita, jotka mahdollisuuksien mukaan pyritään huomioimaan. Samoin puhelimitse tehdyissä varauksissa yleisemmät, eli "sieltä suunnalta tai jostakin sieltä tai läheltä sitä" -toiveet eivät aiheuta erillishinnoittelua.


Tiedustelut/yhteydenotot: etkirppis@gmail.com

ETUSIVU VARAUKSET